Haladás

2014.05.23. 14:24

Hali-Fradi szerelem

Létezik ilyen? De még mennyire! Az Illés Akadémia-Haladás férfi és az FTC női csapatának egy-egy játékosa ugyanis egy esztendeje egy párt alkot.

Pum András

A Szombathelyi Haladás NB III-as, az Illés Akadémia U21-es csapatának futballistája, az U18-as válogatott Jancsó András, valamint az FTC U17-es, és felnőttválogatott labdarúgója, Fenyvesi Evelin egy éve egy párt alkot.

A szombathelyi születésű 18 esztendős Jancsó és a jánoshalmi származású, de egyetemi tanulmányait a fővárosban folytató 17 éves Fenyvesi tavaly tavasszal együtt utazott az Illés Akadémia-Haladás buszán a Franciaországban rendezett bordeauxi világjátékokra. A hosszú kilométerek alatt szerelem szövődött közöttük - a "láv" pedig már egy éve tart. A nagy távolság némi logisztikát igényel, általában a Budapesten élő Fenyvesi utazik Gencsapátiba, Jancsóhoz.

 

Jancsó András és Fenyvesi Evelin

Múlt vasárnap érdekes helyzet adódott. Fél egytől a Haladás II. NB III-as csapata az Illés Akadémián a Diósdot fogadta - Jancsóval a kezdőben. A fiatalember meccs után loholt át a Király Sportlétesítménybe, hogy kedvesét az FTC színeiben megnézze a Viktória ellen fél négykor kezdődő összecsapáson. Ám még nem volt vége a napnak.

A lefújás után irány a Rohonci út, ahol fél öttől a Haladás az FTC-vel csatázott. Ezt viszont már közösen nézték végig.

Hiába, nem egyszerű a (szerelmes) futballisták élete...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!