Haladás

2015.07.16. 08:46

Ilyen az új Haladás-mez!

Csütörtök délután sajtótájékoztatón mutatták be a Szombathelyi Swietelsky-Haladás új, 2015/16-os szerelését. Nézze meg, miben játszanak Halmosiék.

haladas.hu

Csütörtök délután bemutatták a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának vadonatúj, adidas-mezét.


A kapusok szerelése

 

A szakmai stábé

A korábbi sportszergyártóval, a Legeával június 30-án lejárt a klub szerződése, mostantól három éven keresztül adidasban szerepel a csapat. Ezt csütörtök délután a Tóvendéglőben sajtótájékoztatón jelentették be.

- Immáron hat NB I-es csapatot öltöztetünk Magyarországon, úgyhogy jelentős tapasztalatokkal bírunk - jelezte Széles Ágnes, az adidast forgalmazó Football Factor képviselője.

-  Jelenleg idehaza az NB I-es klubok közül - a Győr visszalépése miatt - egyedül a Haladás játszik adidasban. A neonzöld felső mellett - mint láthatják - van egy fekete is, és hamarosan elkészül az egyedi gyártású, galléros fehér mez is. A szerződés olyan gyorsan lett előkészítve, hogy még nem volt idő elkészíteni utóbbit. Három éves szerződést írtunk alá, noha külföldön tíz év sem ritka, idehaza a három is hosszúnak számít. Hiszem, hogy a Haladás a 12 csapatos bajnokság meghatározó csapata lesz, remélem a hamarosan megújuló stadionban a névadó szponzorral és a szurkolókkal együtt nagy sikereket érünk el - jelezte Császári Attila, az adidas magyarországi sportmarketing vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!