Haladás

2014.04.15. 14:45

Itt az új Haladás-induló?

A múlt vasárnapi Haladás-Honvéd bajnokin már felcsendült az X-faktorból ismert Rocktenors által előadott, egyik lehetséges jövőbeli Hali-induló. Hamarosan jönnek az újabb verziók is.

Pum András

A Honvéd elleni bajnoki szünetében és a lefújást követően a már megszokott, Dj Márió-féle Haladás-induló mellett egy másik Hali-nótát is hallhattak a szurkolók. Ez lenne az új Haladás-induló?

- Egyelőre csak teszteltük a szurkolókat, mit szólnak a számhoz - tudtuk meg Horváth Balázs kistulajdonostól. - Ez a Haladás-induló egyébként két hónap alatt készült el. A szombathelyi származású Prieger-testvérek, Zsolt és Szabolcs szerezte a zenét, a szintén szombathelyi Balogh Zsolt pedig a szöveget írta. A számot a budapesti Rocktenors együttes adta elő. (A zenekar 2010-ben alakult, és a 2011-es X-faktorban tűnt fel, a magyar X-faktor történetének legsikeresebb csapata - a szerk.). Egyelőre meglehetősen vegyes a fogadtatás, volt akinek, tetszett, és akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem. Legközelebb egy kicsit keményebb, rockosabb verzió szól majd, az FTC-meccsre pedig elkészül egy technósabb nóta is. A Fradi ellen ugyanis a hangulatot fokozandó , táncosokat, dobosokat is hívtunk - ehhez a technós verzió dukál. Miután valamennyi verziót meghallgatták a drukkerek, megszavaztatjuk, melyik legyen a Haladás-induló - természetesen a mostani, DJ Márió féle számra is lehet voksolni. Amelyikre a legtöbben voksolnak, az lesz a csapat hivatalos indulója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!