Haladás

2014.02.17. 10:09

Jegyinfo a Haladás - FTC Ligakupa-mérkőzésre

Szombaton 14 órakor a Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Haladás az FTC-t fogadja. Jegyinfo nálunk!

Pum András

Szombathelyen a LEGEA - HALADÁS boltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.)  február 17-21-ig (hétfőtől-péntekig) 9-17 óráig árusítják a hazai és vendégszektorba érvényes jegyeket. A Haladás-stadionban a szokott módon a Bartók Béla körúti vendégpénztárban csütörtökön és pénteken 15-19 óra között lehet hazai és vendégbelépőt vásárolni. Ugyanitt klubkártyát és a tavaszi szezonra szóló bérletet is árulnak. A féléves bérletárakról ITT TÁJÉKOZÓDHAT.

Online: a jegy.mlsz.hu weboldalon február 17-21-ig (hétfőtől-péntekig) árusítják a vendégszektorba érvényes jegyeket, a hazaiakat pedig még a mérkőzés napján is.

Budapesten a Fradi shopban február 19. és 21-e között árulnak a vendégszektorba szóló belépőket az FTC munkatársai.

A RENDŐRSÉG KÉRÉSÉNEK MEGFELELŐEN A MÉRKŐZÉS NAPJÁN - FEBRUÁR 22-ÉN - SEMMILYEN FORMÁBAN SEM LESZ JEGYÉRTÉKESÍTÉS A VENDÉGSZEKTORBA.

Ezért azt kérjük a vendégszektorba igyekvő szurkolóktól,hogy akinek szombaton nem lesz jegye, ne induljon el a stadionba, mert nem lesz helyszíni jegyértékesítés a ferencvárosi szektorba. A rendezők kötelessége, törvény adta joguk, hogy azon szurkolók belépését megtagadjuk, akik nem a számukra kijelölt szektorba vásárolnak jegyet. A mérkőzés napján csak és kizárólag a hazai jegypénztárak nyitnak ki délelőtt 10 órakor. A stadionba a szurkolók beléptetése 12 órától történik.

A mérkőzésre a jegy ára egységesen 800 forint, klubkártyával rendelkező szurkolóknak 600 forint. A bérletek természetesen érvényesek a mérkőzésre.

A Hali-szurkolók számára kétféle jegyet árusítanak: tribün és álló tikettet. A szurkolónak tehát választania kell, honnan szeretné megtekinteni a találkozót. A tribün 2000 férőhelyes, ha az ide szóló jegyek elfogynak, utána már csak állóbelépőt lehet vásárolni. Mint az korábban is írtuk: a tikettek mindenhová 800 forintba (klubkártyával 600) kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!