Hivatásos labdarúgók szavaztak

2018.09.04. 16:49

Királyt választották a bajnokság harmadik legjobb kapusának

A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége 28. alkalommal rendezte meg a HLSZ Díjátadó Gálát, melyen a szombathelyi kapus is elismerésben részesült.

Fotó: kiralygabor.eu

A Hivatásos Labdarúgók Szövetsége ebben az évben 28. alkalommal kérte fel szavazásra a hivatásos labdarúgókat és díjazta a voksok alapján az elmúlt idény legjobb játékosait és edzőit a HLSZ Díjátadó Gála keretében. Az ünnepségre 2018. szeptember 3-án, hétfőn, a Hidegkuti Nándor Stadionban került sor – olvasható a szövetség hivatalos oldalán.

A HLSZ összesen nyolc kategóriában hirdette ki a győztesek és a dobogós helyezettek névsorát; a 2017/2018-as bajnoki év legjobb férfi és női kapusait, a legjobb férfi és női mezőnyjátékosait, a legjobb külföldön játszó férfi játékosokat, a legjobb másodosztályban szereplő férfi játékosokat, a legjobb 21 éven aluli férfi játékosokat, valamint a férfi bajnokság legjobb vezetőedzőit díjazta.

Fotó: kiralygabor.eu

A ceremóniának szombathelyi díjazottja is volt. A Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának kapusa, Király Gábor is elismerésben részesült. A 42 éves hálóőrt a 2017/18-as szezon harmadik legjobb kapusának választották.

A legjobb kapus kategóriában:

I. Kovácsik Ádám (Videoton FC), II. Dibusz Dénes (FTC), III. Király Gábor (Swietelsky Haladás).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!