Haladás

2014.08.08. 19:41

Mindegy ki szerzi, csak győzzünk

Dvorschák Gábor számára kellemes emlék a legutóbbi, diósgyőri bajnokink, a védő a DVTK ellen szerezte első gólját a Haladásban, ami egy pontot ért.

Pum András

Dvoschák Gábor a legutóbbi bajnokságban két gólt szerzett, mindkettőt fejjel. Az elsőt a május 4-i, DVTK-Haladás (1-1) meccsen, a 32. percben Halmosi jobb oldali szögletét stukkolta a kapuba. A 190 cm magas védő nem bánná, ha ezúttal a remélhető Hali-gólörömnél nem az ő nyakában landolnának társai, lényeg, hogy Kecskemét után Diósgyőrből is győztesen távozzon a zöld-fehér sereg.

- Hiába van sok hiányzójuk a diósgyőrieknek, erős kerettel rendelkeznek, így képesek  őket pótolni - vélekedett Dvorschák Gábor. - Egyénileg senkit sem szeretnék kiemelni, valamennyi labdarúgójukra nagyon oda kell figyelnünk. A múltkori meccsen a fejpárharcokban roppant erősek voltak a diósgyőriek, de csakúgy mint akkor, ezúttal is megoldjuk majd a feladatunkat. Nem hiszem, hogy befolyásolja a teljesítményüket a csütörtöki oroszországi Európa-liga meccs, tehát nem alapozhatunk arra, hogy fáradtak lesznek.

- A múlt heti, kecskeméti bajnokink kimondottan jól sikerült, az ellenfélnek helyzete sem volt, jó volna, ha az egy héttel ezelőtti formánkat átmentenénk vasárnapra. Győzni megyünk Diósgyőrbe is, és ha úgy alakul, hogy egy szöglet a diósgyőri kapu előtt talál, nem habozok...De nem ragaszkodok a gólomhoz,  "beérem" ha más talál be és azzal zsákmányolunk három pontot. - jelezte a védő.

Dvorschák diósgyőri fejesgólja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!