Haladás

2017.05.20. 08:54

Mészöly Géza: Bánt a vereség

Így látta az Újpest-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) NB I-es labdarúgó-mérkőzést a két vezetőedző.

Pum András

Nebojsa Vignjevics: - A Haladás eredményei és stílusa alapján nehéz mérkőzésre számítottunk és nem is kellett csalatkoznunk. Három vereség után léptünk pályára és az ebből fakadó idegesség a vezető gólunk után sem múlt el. Szünet után nagyon nyomott a vendégcsapat, nem tudtuk kontrollálni a játékot. Ám a fiúk az egyenlítő gól után megmutatták, hogy van bennük kurázsi, karakter és megszerezték a győzelmet. Nem volt könnyű mérkőzés, gratulálok a fiúknak a győzelemhez és Mészöly Géza kollégámnak az egész szezonhoz.

Mészöly Géza: - Az első félidőben bosszantó hibákat követtünk el, amelyekből az újpestiek helyzeteket alakítottak ki. A második játékrészben megváltozott a játék képe, végig mi domináltunk. Sőt, az egyenlítő gól után a lábunkban volt az győztes találat, de kimaradt a helyzet. Bánt a vereség, sajnálom, hiszen sokkal több volt ebben a mérkőzésben. A döntetlen reálisabb lett volna.

A meccsről szóló tudósításunkért katt ide

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!