Haladás

2015.11.13. 11:56

Martinez bombagólja: Sopron győzött a Haladás

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás 2-1-re nyert az NB II-es Soproni VSE vendégeként.

haladas.hu

Soproni VSE–Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-2 (0-2). – Sopron, 100 felkészülési-mérkőzés, vezette: Kovács G.

Haladás: Gyurján M. – Schimmer (FEHÉR 46.), S. Wils (Angyal, 46.), Jagodics, Jánvári – Iszlai (Batarelo, 62.) T. Wils (Petró, 62.) – Martinez, Németh M. (Medgyes, 46.), Halmosi (Nagy P., 62.) – Gaál (Ugrai, 62.).  Edző: Mészöly Géza.

Az első félidőben óriási fölényben futballozott a Haladás, a 8. percben Németh Márió ugratta ki középen Gaált, aki 12 méterről a kapus alatt a hálóba helyezett (0-1). Támadásban maradtak a szombathelyiek, ám a jobbnál jobb helyzeteket is elpuskázták. A 39. percben Gaál bal oldali beadását Martinez 16 méterről a jobb felső sarokba bombázta (0-2). Szünet után a sorozatos cserék miatt kissé visszaesett a Haladás játéka, a hazaiak is vezettek néhány veszélyesebb támadást - ekkor már Gyurjánnak is akadt dolga. A 78. percben Batizi-Pócsi szépített (1-2). A hátralévő időben jobbára a két tizenhatos között folyt a játék.

Az első félidő egyértelműen a vendégeké volt, a második kiegyenlítettebb játékot hozott.

Jók: Gyurján M., S. Wils, T. Wils, Martinez, Halmosi, Gaál

Martinez remek gólt szerzett Sopronban

– Az elmúlt két hétben remekül dolgoztak a játékosok, ez a munka visszaköszönt az edzőmeccsen is. Szép támadásokat vezettünk, gyönyörű gólokat szereztünk. A második félidő miatt viszont maradt bennem egy pici hiányérzet. Örömteli, hogy Leandro Martinez 90 percet a pályán töltött, és gólt is szerzett. Halmosi Péter pedig a holtidőben is remekül dolgozott, a mai meccsen is alig lehetett lekönyörögni a pályáról. Hasznos volt az edzőmeccs, jól szolgálta a felkészülésünket a jövő heti két tétmeccsre  – értékelt Mészöly Géza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!