Haladás

2013.03.13. 13:26

Szavazzon! Melyik dal legyen a Haladás bevonuló zenéje?

A hazai bajnoki-mérkőzések előtt megszokott "DJ Mario Haladás-induló" bevonulózenéjét az utóbbi időben felváltotta Era, Ameno című száma.

A váltás nem minden szurkoló tetszését nyerte el, ezért a klub szavazni hívja a drukkereket - döntsék el Önök, mi legyen a bevonulózene, már szombaton, a Videoton elleni bajnokin is.

Az 1-es szám a DJ Mario féle Haladás-induló, a 2-es a a Haladás-öregfiúk előadásában a Hali-induló. A 3-as az AC/DC-től a Thunderstrack, míg a 4-es a jelenlegi bevonulózene, Era, Ameno című száma. Az 5-ös egy idehaza kevésbé ismert, ám külföldön annál népszerűbb szám - a The White Stripes-től a Seven Nation Army. Ezt a zenét 2003-ban a belga FC Bruges fanatikusai fedezték fel, ám azóta a dalt gyorsan átvették szinte mindenütt a futballszurkolók, akik Skóciától Németországig a legkülönfélébb rigmusokat énekelték a dallamra, amely végigkísérte az azóta rendezett két Európa-bajnokságot is.

Voksolni péntek éjfélig lehet.

1. DJ Mario - Haladás induló

2. Haladás-öregfiúk - Haladás-induló

3. AC/DC - Thunderstruck

4. Era - Ameno

5. White Stripe - Seven Nation Army

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!