Tájékoztató

2019.07.25. 11:29

Hamarosan megkezdődik a szombathelyi Dózsa György utca felújítása

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló közúthálózat fejlesztés részeként a Szombathely, Dózsa György út burkolatának felújítása megkezdődik.

vaol.hu

A felújítások több helyen lassítják a forgalmat

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy

2019.07. 28-tól (vasárnap) megszűnik a Jókai utca lezárása, forgalomkorlátozás mellett át lehet haladni az útszakaszon.

2019.07. 29-én (hétfőn) megkezdődik a Dózsa György utca felújítása. A kivitelezés során részben felújításra kerül a csapadékvíz elvezető rendszer, burkolatalap erősítése is megtörténik. Az Óperint utcai körforgalom és a Magyar László utcai Perint híd közötti útszakasz teljesen lezárásra kerül (a híd és a körforgalom átjárható lesz).

A munkálatok időjárástól függően körülbelül két hónapot vesznek igénybe. Ez idő alatta a munkaterületre az ingatlantulajdonosok részére a ki és bejutást hétköznapokon 17.00 – 7.00 közötti időszakban tudja biztosítani a Kivitelező. A remix burkolatalap és aszfaltburkolat építés idején bizonyos ingatlanok nem lesznek megközelíthetők.

A helyi járati autóbuszok útvonalának módosításáról az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. a helyi napilapban, a honlapján és a megállóhelyi indulási jegyzékeken nyújt részletes tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!