rajzpályázat

2019.09.16. 14:28

Örökítsd meg kedvenced!

Ahogy arról beszámoltunk, Szombathely kutyabarát város lehet, ennek okán október 5-én Kutyajó nap címmel egésznapos rendezvényt tartanak a Történelmi Témaparkban. A város két pályázatot is meghirdetett gyerekek számára, a felelős állattartással kapcsolatban.

Vas Népe

Fotó: piyabay

Az önkormányzat rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolai alsó tagozatos gyermekek számára „Szeretem a kutyám” címmel. A pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek A/4-es méretben (rajz, festmény, vegyes technika), a rajzok hátoldalán kérik nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan feltüntetni a „Szeretem a kutyám” feliratot, a gyermek nevét, életkorát, óvodás esetén az óvoda nevét, iskolás esetén az iskola nevét és a gyermek osztályát.

A rajzokon kizárólag a pályaműhöz tartozó feliratok, magyarázatok szerepelhetnek, az alkotó neve itt nem kerülhet feltüntetésre!

A pályázathoz csatolni kell a pályázati adatlapot. (Letölthető: http://www.savariaforum.hu/rovat/szeretem-a-kutyam-rajz--illetve-novellairo-palyazat-gyermekek-szamara.) A pályázóknak a rajzok mellé szülői hozzájáruló nyilatkozatot is szükséges beküldeniük (a fenti linken elérhető). A hozzájáruló nyilatkozat nélkül beérkezett alkotásokat nem veszik figyelembe.

A felső tagozatos gyerekek „Hogyan legyek jó gazdi” című novellaíró pályázaton vehetnek részt. Ennek részletei: a novella a felelős állattartással összefüggésben kerüljön megírásra, magyar nyelven, terjedelmét tekintve maximum 3 (A/4) oldal terjedelemben.

A novellánál kérik feltüntetni a „Hogyan legyek jó gazdi” jeligét, valamint a gyermek nevét, életkorát, az iskola nevét és a gyermek osztályát. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent novellával indulhat. Kézzel írt pályaműveket nem fogadnak el.

Az alkotás mellé csatolni kell az adatlapot és a szülői nyilatkozatot – lásd fentebb.

A pályázatok beküldési határideje: 2019. szeptember 25.

A rajzokat és a novellákat az alábbi címen lehet leadni:

RAJZPÁLYÁZAT – „Szeretem a kutyám” vagy

NOVELLAPÁLYÁZAT – „Hogyan legyek jó gazdi”

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (Városháza)

Általános Hatósági Iroda

9700 Szombathely

Kossuth L. u. 1-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!