Vas Népe rendezvény

2019.12.13. 15:00

Indul a Mozaikkereső nyereményjáték!

Ahogy ígértük, a mai nappal megkezdődik Mozaikkereső játékunk előfizetőink számára!

Tersztyánszky Krisztina

Fotó: VN

A Tv-műsor magazinban találják meg a játékszelvényt, amellyel mindenki részt vehet a játékban, aki 2019. december és 2020. január havában is érvényes Vas Népe-előfizetéssel rendelkezik. Mától tíz napon keresztül mindennap megtalálják lapunkban a mozaik egy darabját, amit fel kell ragasztani a játékszelvényre és az adatokat kitöltve beküldeni az azon feltüntetett címre. Amennyiben mégsem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, a hiányzót pótolni lehet a december 27-én megjelenő Joker darabbal. A beküldési határidő 2020. január 15.

A beküldők között 19 darab egymillió forint értékű Edenred kártyát, 19 laptopot, 19 konyhai robotgépet, 19 robotporszívót és 19 wellnesshétvégét sorsolunk ki, a fődíj három Toyota Yaris személygépkocsi.

A napilaponkénti nyeremények sorsolása január 29-én 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása pedig január 30-án 10 órakor, közjegyző jelenlétében történik. A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!