Könyvkölcsönzés kicsit másként a szombathelyi BDK-ban

Úgy olvasna valamit, de zárva van a könyvtár? Május 25-től ismét lesz lehetőség kölcsönözni a Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárbó!

vaol.hu

A járványügyi korlátozások miatt a könyvtárban még nem lehet böngészni az új olvasmányok között, május 25-től az olvasni vágyóknak lehetőségük lesz előre igényelt könyvek, hangoskönyvek, zenei CD-k, DVD-k kölcsönzésére és a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszaadására.

Hol?

A Berzsenyi Dániel Könyvtár előtti Könyvteraszon (Szombathely, Dr. Antall József tér 1.).

Mikor?

  • május 25-től a könyvtár belső tereinek újranyitásáig, hétfőtől-péntekig, 65 év felettiek 9-12 óráig, 65 év alattiak 12-15.30-ig.
  • Hogyan?

  • Keressen rá a vágyott címekre a könyvtár katalógusában (http://193.225.149.6/) és jegyezze fel a főbb adatokat (szerző, cím, jelzet)!
  • Adja le kölcsönzési igényét az alábbi űrlapon (https://forms.gle/hKoJqjcFPah5q4yh8) vagy telefonon (94/513-540)! Ne feledje megadni nevét, olvasójegyének számát és elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím)! Könyv, hangoskönyv, zenei CD, DVD kérhető, összesen maximum 8 darab.
  • A leadott megrendelést összeállítjuk.
  • A 15 óráig megrendelt csomagokat már másnap át lehet venni, a 15 óra után beérkezett kéréseket 2 nap múlva teljesítjük.
  • Mi lesz a kölcsönzési határidő?

    A május 25. és 29. között kölcsönzött dokumentumok határideje június 21. lesz.

    Kik vehetik igénybe a szolgáltatást?

    Beiratkozott olvasóink.

    Kell fizetni érte?

    Nem.

    Mi a teendő, ha csak visszaadni szeretném a nálam lévő könyveket, CD-ket, stb.?

    Visszaadásra is a fent megjelölt idősávban lesz lehetőség a könyvteraszon. Ehhez előzetes bejelentkezés nem szükséges. A visszahozott könyvek karanténba kerülnek, és a karanténidőszak után vesszük le az olvasók nevéről.

    A könyvtár munkatársai a dokumentumok összeállítását a higiéniára ügyelve, az egészségügyi szabályokat betartva végzik.

    Szeretettel várnak mindenkit!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!