Több osztályt is érint

2020.02.11. 14:31

A szombathelyi után a celldömölki kórházban is látogatási tilalmat rendeltek el

Szintén az influenza volt az oka.

vaol.hu

Fotó: VN-archív

Ahogy arról beszámoltunk, a szombathelyi Markusovszky kórházban részleges látogatási tilalmat rendeltek el múlt héten csütörtökön az influenza miatt. Ezt lapunkkal Nagy Lajos, a Markusovszky Egyetemi Oktatókótház igazgatója közölte.

Az intézmény hivatalos honlapja szerint feburár 11-től, azaz a mai naptól a celldömölki kórházban is látogatási tilalmat vezettek be az alábbi osztályokon:

  • Krónikus belgyógyászati Osztályok (I. és II.)
  • Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály
  • Nem csak Vas megyében történt hasonló intézkedés, ugyanis a szomszéd Zala kórházaiban is elrendelték a tilalmat:

    Zalaegerszegen, a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban hétfőn lépett életbe teljes körű látogatási tilalom. Az intézmény közlése szerint megelőzés céljából rendelték el a korlátozást, a városban és térségében halmozottan előforduló influenzaszerű megbetegedések miatt.

    Nagykanizsán, a Kanizsa Dorottya Kórházban kedden lépett életbe részleges látogatási tilalom az influenzás megbetegedések halmozódása miatt. A korlátozás kiterjed a krónikus belgyógyászati, a csecsemő- és gyermekgyógyászati, az intenzív terápiás, a szülészet-nőgyógyászati osztályra, valamint az újszülöttrészlegre – írja az MTI.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!