Munkakeresés

2018.11.07. 16:30

Állást keres? Vas megyében is remek lehetőségek várják

Munkakeresők figyelem! Rengeteg állásajánlat közül lehet válogatni megyénkben, ezekből mutatunk párat:

vaol.hu

Munka élethosszig? Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Vagyonőrként szeretne elhelyezkedni? Szombathelyi áruházba keresnek vagyonőrt 900 Ft/óra nettó bérezéssel. További részletekért kattintson IDE!

Sárváron kíván elhelyezkedni, ráadásul fodrászként? Nem is kell tovább keresnie állást, ugyanis Sárvár Tesco Fodrászatban fodrászt keresnek alkalmazotti jogviszonyban. Részletekért kattintson IDE!

Kőműves, festő, és burkoló pozícióba is keresnek embert építkezésre. IDE kattintva megtekintheti a kínált fizetést, és az elérhetőséget.

Szombathely, Fő téri üzlet hosszú távra keres jó kommunikációs készséggel rendelkező női munkatársat értékesítői munkakörbe. További információkért kattintson IDE!

Mindene a vezetés, sőt B mellett C-kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezik? Babati és Társa Kft. Húsüzem Körmend „B” vagy/és „C” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező áruterítő gépkocsivezetőt vesz fel kiemelt bérezéssel, bejárás térítéssel, mobil telefonnal. További információkért kattintson IDE!

Szombathelyi cukrászdába eladót keresnek. Kattintson IDE a részletekért!

A felsoroltak egyike sem keltette fel érdeklődését? Kattintson IDE még több álláslehetőségért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!