Munkakeresés

2018.10.19. 12:45

Állást keres? Vas megyében is rengeteg remek lehetőség van

Munkakeresők figyelem! Kiváló lehetőségek akadnak Vas megyében is, ezekből mutatunk párat:

vaol.hu

Ha az adózó módosítja a tervezetet, az nem válik május 22-én érvényes személyi jövedelemadó-bevallássá Illusztráció: pxhere.com

Villanyszerelőként szeretne elhelyezkedni? Amennyiben igen a válasz, remek lehetőséget, és jó fizetést kínálnak. Kattintson IDE a részletekért!

Konyhai kisegítőt keresnek büki étterembe. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson IDE!

Van vezetői engedélye targoncára? Áruismerettel és tartgoncavezetői vizsgával rendelkező szakembert szombathelyi tüzép telepre felvesznek. További információkért kattintson IDE!

Gyakorlattal rendelkező pénzügyi ügyintézőt keresnek szombathelyi telephelyre. Kíváncsi a munkáltató többi elvárására? IDE kattintva megtalálja a részleteket!

Másodállást vállalna, vagy kevesebb napot dolgozna a héten? Vas megye vezető szórólap és reklámújság terjesztő cége, heti 2 alkalomra, 3-4 óra időtartamban, korrekt szórólap és reklámújság terjesztőt keres. IDE kattintva megtalálja a hét szóban forgó települést, és a többi információt!

Ausztriában próbálna szerencsét? Önnek is van állásajánlat, ugyanis Litzelsdorfba konyhai kisegítőt felvesznek 10 órába, német nyelvtudással. Kattintson ide a részletekért!

A felsoroltak egyike sem keltette fel érdeklődését? Kattintson IDE még több álláslehetőségért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!