Véradás

2018.10.24. 17:01

Az alábbi helyeken adhat vért a héten Vas megyében

Mutatjuk, hogy pontosan hol, és mikor tud ilyen formában másokon segíteni:

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

A veradas.hu információi szerint, Vas megyében október 25-én, vagyis csütörtökön, két helyen lesz lehetősége vért adni. Az egyik opció Szombathelyen a Vérellátó Intézet (Horváth Boldizsár krt. 38.), ahol reggel 8, és délután 15 óra közötti időben teheti meg a nemes gesztust. A másik lehetőség Répcelakon, a Művelődési Házban (Bartók Béla utca 55.) lesz délelőtt 9:30-tól, délután 5 óráig.

Október 26-án, pénteken szintén több lehetőség közül választhat az, aki vért szeretne adni. A megyeszékhelyen a Nagy Lajos Gimnáziumban (Dózsa György utca 4.), reggel 8:30-tól 11 óráig segíthet ilyen formában másoknak. Amennyiben nem szombathelyi, és a délelőtti időpont sem a legmegfelelőbb, a Büki Művelődési és Sportközpontban (Eötvös utca 11.) is lesz lehetősége vért adni, délután 14:30-tól 18 óráig.

Ha szeretne vért adni, de csak hétvégén tud időt szakítani rá, október 27-én, szombaton megteheti Sárváron, a Simon Júdás Vásáron (Várkerület u. 13-14.) délelőtt 9:30, és délután 5 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!