Jó tudni!

2019.08.07. 07:00

Fokozott rendőri ellenőrzés és forgalomkorlátozás Szombathelyen

A Szombathelyi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el.

vaol.hu

Dr. Gulyás Ferenc r. ezredes 2019. augusztus 7-én 0 órától 2019. augusztus 7-én 24 óráig a Szombathelyi Rendőrkapitányság teljes illetékességi területére fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

A Haladás Sportkomplexumban 2019. augusztus 7-én a Szombathelyi Haladás – Siófok FC csapatai között labdarúgó-mérkőzés megrendezésére kerül sor.

Emiatt lezárásra kerül:

2019. augusztus 7-én 20 óra 45 perctől

2019. augusztus 7-én előreláthatólag 21 óráig,

 

- a Rohonci útnak a Magyar László utca és a Bartók Béla körút közötti szakasza,

- a Deák Ferenc utcának a Rohonci úti kereszteződése,

- az Engels Frigyes utcának a Rohonci úti kereszteződése.

Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a torlódások elkerülése érdekében a járművezetők kövessék a forgalomirányító rendőrök utasításait! A balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy mindenki a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!

A lezárás ideje alatt csak a helyi és helyközi autóbuszok, a Mentőszolgálat, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség járművei számára engedélyezett a közlekedés.

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a mérkőzésre történő beléptetés során a biztonsági szolgálat ruházat-átvizsgálást végez. Erre tekintettel kérjük, hogy a mérkőzés megkezdése előtt kellő időben érkezzenek meg a helyszínre!

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!