mindenszentek, halottak napja

2019.10.28. 10:31

Forgalmirend-változásra kell számítani Szombathelyen

A mindenszentek és halottak napja idején, 2019. október 31. és november 2. között a szombathelyi Jáki úti temetőnél az alábbi forgalmirend-változásokra kell számítani.

vaol.hu

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Szombathelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. október 31-én 8 órától 2019. november 2-án 20 óráig a Jáki úton és az Alsóhegyi úton megváltozik a forgalmi rend, az utcákban csak egyirányban lehet közlekedni a Jáki úti temető irányába.

A temetőt a Körmendi út irányába a Hajnóczi József utcán, a Nárai külső út irányába pedig Ferenczy István utcán keresztül tudják elhagyni a járművezetők.

A közlekedés biztonságának fenntartása, a balesetek és a forgalmi torlódások megelőzése érdekében a rendőrök a polgárőrökkel közösen segítik a közlekedést. Indokolt esetben a környező utcák forgalmának átszervezése is várható, fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Békés, nyugodt megemlékezést és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Forrás: police.hu

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!