Útlezárások

2019.06.20. 07:00

Forgalomkorlátozásokra lehet számítani Szombathelyen a Szent Iván-éj miatt

A Szent Iván-éji vigasságok miatt a buszok is más útvonalon közlekednek majd, és az arra autózóknak is kerülniük kell.

Lakosi Gabriella

Fotó: Unger Tamás

Június 21-én 14 órától június 23-án hajnal 4 óráig lezárják a Bartók Béla körút Kenderesi utca és a Gagarin utca közötti szakaszát, a Kenderesi utca Bartók Béla körút és a Fürdő utca közötti részét és a Kárpáti Kelemen utcát az Árpád úttól a Bartók Béla körútig.

A buszok is más útvonalon közlekednek. Pénteken 16 órától vasárnap reggelig a 2A, 2C, 29A, 29C járatok nem érintik a Tófürdő, az Uszoda és a Szent István park megállóhelyeket. A járatok a Rohonci út – Magyar László utca – Dózsa György utca – Kálvária utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak.

Pénteken 16 és 20.15 óra közötti időszakban a 22-es buszok nem érintik az uszodát, Árpád utcát és a Mátra utcát. A Kenderesi utca – Liget utca útvonalon közlekednek. A 26-os a Gagarin utca – Dózsa György utca – Óperint utca útvonalon kerül és a Savaria Egyetemi Központ megállónál áll meg.

A 27-es nem érinti az Árpád utca és a Parkerdő lakópark megállókat. Az eredeti forgalmi rend június 23-án üzemkezdettől áll vissza. A rendezők a lakosság és az utazóközönség megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!