Hó helyett más lassító tényezők

2019.12.02. 15:44

Járműakadály és sár vasi útszakaszokon

A hóakadályok egyelőre elkerülték Vas megyét, de van így is oka lassítani az autósoknak szerte a megyében. Átnéztük, mire figyelmeztet a közútkezelő.

Bakos Ágnes

Fotó: pixabay.com

Akadályozó járművel jelez a közútkezelő térképe Mikosszéplak és Hosszúpereszteg között a 7365-ös út második és hetedik kilométerszelvénye között. Mindkét irányba korlátozás mellett haladhatunk ezen az úton december 12-éig.

Sárfelhordásra figyelmeztet a közút Magyarlaknál, Szentgotthárd felé a 7454-es út 7-es kilométerszelvényében. Az év végéig kell számolni a lassító tényezővel a mellékúton. A térképszeleten látható többi korlátozás a készülő M8-as úthoz tartozik: Gasztonynál, Rönöknél, valamint Jakabházánál szállítási munkálatok miatt útszűkületen kell áthaladni, a szállítások alkalmával pedig időnként továbbra is jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A napokban végeznek a csomópont építéssel Söpte felé: a 8639-es út első kilométerében kell lassítani az út menti munka miatt, 60 és 40 kilométer per órás sebességkorlátozás érvényes.

Tart az útépítés Vép és az M86-os autóút között, a 8445-ös út első három kilométerében még december közepéig mindkét irányba korlátozás mellett lehet haladni.

Út menti fakivágás lassítja a haladást a 8641-es úton Lukácsháza és Nemescsó között, az út első kilométerszelvénye körül dolgoznak, a közútkezelő térképe szerint a hónap közepéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!