Jó tudni

2019.12.22. 09:15

Munkanap van a közútkezelőnél: Kátyúznak Szarvaskend és Döröske körül

A készülő M8-as kapcsán végzett útépítési munkák, valamint a kisebb építkezések mellett napi munkavégzést is ütemezett az utolsó adventi vasárnapra a közútkezelő. Átnéztük a Vas megyei térképet.

Bakos Ágnes

Útkarbantartási munkákat végeznek, kátyúznak a 7445-es úton december 22-én – jelzi a közútkezelő térképe. Molnaszecsőd és Katafa között végig, Döröske és Szarvaskend érintésével folyik a munka.

Az M8-as építésén nem csak advent negyedik vasárnapjára szól a munkavégzés és ennek nyomán sebességkorlátozást, sőt, a következő advent is érintett lesz: a frissített térkép 2020. december 17-éig figyelmezteti óvatosságra az autósokat a 8-as főúton gyakorlatilag Körmendtől az országhatárig.

Fotó: Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt.

Építkeznek Vépnél is, ott az M86-os felé, a 8445-ös út első három kilométerszelvényében jövő áprilisig kell korlátozásra számítani, az út részlegesen foglalt.

Szintén évváltáson át húzódik a fakivágási munka Nemescsónál, a 8641-es út mentén: ott az ütemezés szerint január 5-én végeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!