Programtipp

2019.12.13. 12:00

Takács Nikolas énekel, angyalok vonulnak és még sok érdekesség vár a hétvégén

Ha szeretne kimozdulni, de nem tudja, hova menjen, mutatunk Önnek pár fantasztikus programot:

vaol.hu

Illusztráció: pixabay.com

Fotó: pixabay.com

Oly sok várakozás után pénteken órakor megnyílik a Gömbsátor a szombathelyi Fő téren, amit alkalomhoz illően lucázással avatnak fel 16.30-kor. Vajon hány boszorkányt találnak majd a közönségben?

Te találkoztál már apró kis angyalokkal? Még nem? Akkor itt az ideje! Pénteken 17.30-kor a Savaria tértől gyermeki angyalkák vonulnak majd át a Fő térre, a Nagyszínpadhoz.

Ugyanazon a napon 19.00 órakor Takács Nikolas segít majd a közönségnek az adventre hangolódásban a Fő téren. Vegyen egy bögre forralt bort vagy forró csokit és majszoljon kürtőskalácsot, hogy az esti hűvösebb időben is melegen tartsa magát.

Ha metálosítana a hangulaton, akkor az Ön helye a Végállomás klubban van péntek este 19.30-tól, ahol az Akela lép fel.

Szombaton reggel 9-től a karácsonyimádók kézműves foglalkozással is növelhetik otthonuk lakásdíszeinek számát, vagy az ajándékok sorát egy egyedi karácsonyi manóval, amit az Agora MSH Kézműves kuckó keretében.

Egy vasárnapi séta után jól esik felmelegedni, főleg ha gyermekkel jár-kel az ember. Szerencsére egy lelket simogató előadás keretében a kicsik és még kisebbek is átérezhetik a szeretet ünnepének hangulatát a Holle anyó történetén keresztül a Mesebolt Bábszínházban 16 órakor.

Emellett egész hétvégén adventi programokkal, kézműves termékekkel várnak minden érdeklődőt a megye több pontján is, például Szombathelyen, Kőszegen és Sárváron is.

Ha nincs kedve fagyoskodni vagy eltelt a puncstól, vagy elege van a bevásárlásból, akkor kapcsoljon ki egy jó mozifilm segítségével.

A Seveled egy új magyar vígjáték, melyben a főszereplő csupán szeretné felvidítani beteg édesanyját, ezért új szomszédját, a terhes sztriptíztáncosnőt mutatja be neki, mint barátnőjét. Vajon mi lesz ebből?

A filmet az Agora moziban pénteken 20.25-kor, szombaton 19.45-kor, 21.30-kor, vasárnap 20.30-kor lehet megtekinteni. A Cinema Cityben pénteken, szombaton és vasárnap 14.00-kor és 18.15-kor vetítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!