Jó tudni

2019.09.19. 16:01

Több Szombathelyt is érintő vasúti vonalon lesz vágányzár az elkövetkező időben

A GYSEV felhívja az utasok figyelmét, hogy Vas megyében több települést is érintő szakaszon vágányzár és ezalatt az időszak alatt menetrendi változások következnek be. Fontos, hogy az utazás előtt mindenképp időben tájékozódjanak, elkerülve a kellemetlen következményeket.

vaol.hu

Fotó: gysev.hu

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Szombathely – Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt október 2-án (szerda) éjjel a vágányzári hirdetményben szereplő személyvonat Szombathely – Porpác állomások között módosított menetrend szerint közlekedik, illetve Porpác – Répcelak állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:2019.10.02.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy hogy a Szombathely – Hegyeshalom, ill. a Szombathely – Székesfehérvár – [Budapest] vasútvonalakon végzett pályakarbantartási munkák miatt szeptember 16-tól (hétfő) szeptember 20-ig (péntek) naponta a vágányzári hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek, a vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:2019.09.16.2019.09.20.

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy október 03-tól október 10-ig Balatonszentgyörgy – Nagykanizsa és Újudvar – Nagykanizsa állomások között végzett pályakarbantartási

munkák miatt a Szombathely – Nagykanizsa vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Újudvar – Nagykanizsa állomások között vonatpótló

autóbuszok közlekednek. A vágányzár részleteiről bővebb tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

Érvényes:2019.10.03.2019.10.10.

Forrás: gysev.hu

 

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!