Ország-világ

2021.01.15. 13:55

10 hónapos baba vesztette életét a szörnyű győri tragédiában

Egy bőnyi pár és két gyermekük vesztette életét Győrnél, amikor egy autókat szállító trélerrel ütköztek. A család legboldogabb hónapjait élte éppen.

Budapest, 2021. január 14. Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval (a háttérben) ütközött a 813-as számú úton, Gyõr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette. MTI/Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba

Szörnyű tragédia történt csütörtök délben Győrnél: egy személyautó előzés közben ütközött össze egy autókat szállító trélerrel. Az ütközés következtében az autó a szalagkorlátnak csapódott, és szinte azonnal lángba borult. Bár a tréler vezetője és a szemtanúk is azonnal megpróbálták kinyitni az ajtókat és poroltóval oltani a lángokat, az autóban utazó négytagú család a helyszínen életét vesztette – írja a Ripost.

Próbálták kinyitni az ajtót, akik megálltak, de mondták, hogy olyan gyorsan égett, hogy semmit sem tudtak tenni– mondta egy szemtanú, Péter.

Egy másik szemtanú szerint, aki a Blikknek nyilatkozott, a lángok felcsapása előtt a kicsi gyermek még életben lehetett.

A kis Bálint mindössze 10 hónapos volt.
Fotó: Ripost

 

Szüleivel és édesanyja már 18 éves nagylányával utazott a tragédia pillanatában. A bőnyi pár élettársi kapcsolatban élt, kisfiúk megszületése óta úsztak a boldogságban, a kis Bálint a szemük fénye volt.

A bőnyiek mind értetlenül állnak a tragédia előtt, családot rengetegen ismerték és szerették a településen. „Hogy lehet ilyen ki**szott g**i az élet? Istenem, nem akarom elhinni” – fakadt ki egy ismerősük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában