jobbulást!

2017.11.15. 16:23

Megműtötték Benkő Lászlót

Az Omega billentyűsét májrákkal operálták, úgy tudni, a beavatkozás sikeres volt.

A zenésznél néhány hónapja diagnosztizáltak májrákot, és bár kollégái szerint akkor még úgy tűnt, eltúlozza a bajt, ez sajnos mégsem volt így. Benkő azóta kemoterápiát kapott, és bár későbbre tervezték, tegnap délelőtt a műtétet is végrehajtották rajta – írja a Bors.

A lapnak az Omega énekese, Kóbor János azt mondta:

„Felhívtam ma a kórházat, ahol Lacit műtötték, és azt mondták az orvosok, hogy sikeres volt a beavatkozás, úgy tűnik, minden rendben lesz. Laci egyelőre alszik.”

A beavatkozást a kevésbé kockázatosnak tartott laparoszkópos módszerrel végezték, a köldökén keresztül távolították el a problémás szöveteket. Az orvosok valószínűleg azért döntöttek így, hogy Benkő az együttes jövő heti salgótarjáni koncertjére fel tudjon épülni.

„Laci egész betegsége alatt azt mondta, hogy akármennyire rosszul van, a színpadon velünk lesz. Valószínűleg az e heti próbákra még nem tud eljönni, de nem is baj, az a lényeg, hogy felépüljön.”

– zárta szavait Kóbor.

Borítókép: MTI / Biró István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában