interjú

2018.03.27. 14:59

Szerelme csak második lehet Nádai Anikó szívében 

Az elégedett műsorvezető életében az első helyet kisfia foglalja el, minden más csak Patrik után jöhet.

Amióta Nádai Anikó édesanya lett, a szeme előtt egyetlen cél lebeg: boldog, kiegyensúlyozott életet akar teremteni a fiának. A gyönyörű műsorvezetőnek az utóbbi években bőven kijutott a nehézségekből, ő mégis állta a sarat. Még akkor is, amikor egy évvel ezelőtt véget ért a kapcsolata a gyermeke édesapjával – írja a Hot!-ra hivatkozva a Vasárnap Reggel.

– Amióta szülő vagyok, egyszerűen nem hagyhatom el magam. Bármekkora is a pofon, ki kell tartanom. Viszont már egy jó ideje se okom, se időm nincs panaszra – mondta a hot! magazinnak.

– Elégedett vagyok az életemmel, pláne azóta, hogy elkezdtük forgatni az Anikó Show második évadát, ahol elképesztően szomorú sorsokkal szembesülök. Szerencsés embernek tartom magam: van egy egészséges, gyönyörű kisfiam, van fedél a fejünk felett, a karrierem pedig sínen van. És persze szerelmes vagyok; hiszem, hogy hosszú távon is boldogok lehetünk Aurelióval.

Anikó legnagyobb segítsége a kisfia, Patrik gondozásában kétségkívül az édesanyja, bár a volt kedvesére, Dánielre is számíthat, hiszen a férfi aktívan kiveszi a részét a lurkó neveléséből.

– Egy rossz szavam nem lehet az exemre vagy a kapcsolatunkra. Bátran mondhatom, hogy barátok vagyunk. Mivel mindkettőnknek a fiunk boldogsága a legfontosabb, túlléptünk a régi sérelmeinken. Eleinte nem volt könnyű, de már remekül működünk együtt, és közösen neveljük a fiunkat.

Jó géneket örökölt

Anikó elképesztően jó formában van, pedig sem kedve, sem ideje nincs sportolni járni, és még az egészséges táplálkozást sem mindig tudja betartani.

„Pizzán élek, de azért igyekszem nem összeenni akármit. A fiamnak tápláló ételeket készítek, abból próbálok én is csemegézni. A mozgás is rám férne, de a konditerem egyszerűen taszít. Úgy érzem, még nem találták ki azt a sportot, ami nekem való lenne”

Az édesanya szinte minden szabadidejét a kisfiával tölti, aki pillanatok alatt leveszi a lábáról. Ráadásul Anikó rendkívül nehezen mond neki nemet.

– A szülés előtt pontosan elterveztem, mit engedek majd meg a gyereknek, és mit nem. Na, ez abban a percben borult, amint hazavittem Patrikot a kórházból – mosolygott az édesanya.

– Nem vagyok elég következetes, el is kényeztetem, de annyi baj legyen! A fiam az első, kizárólag neki élek, mindent azért teszek, hogy neki egy olyan életet tudjak biztosítani, amilyet megérdemel. Minden és mindenki más csak utána következik. Aurelio is kénytelen volt elfogadni, hogy csak a második hely lehet az övé a szívemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában