kiállnak egymásért

2018.04.02. 12:28

Összefog a bajban az Oszter-család

Elegük lett az alaptalan vádaskodásból.

Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész és lánya, Oszter Alexandra színésznő a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nem Oszter Sándoré volt a tavalyi év: üzérkedés vádjával állították bíróság elé, közben a kertjébe épített halastava miatt is konfliktusba keveredett a diósjenőiekkel. Ha ez még nem lenne elég, a felesége, Failoni Donatella jogosítványát is elvették ittas vezetésért -írja a Ripost.

A lap szerint ráadásul a lányuk is elfordult tőlük, amiért Sándor többször kinyilvánította rosszalló véleményét Alexandra vőlegényéről. A több mint egy éve tartó konfliktus azonban lassan rendeződni látszik. Sőt, most már nemcsak Oszter Alexandra, hanem a párja, Popovics Tamás is úgy érezte, fel kell emelnie a hangját az alaptalanul vádaskodókkal szemben.

Az egykori ökölvívó a Facebookon közzétett közleményben tudatta a világgal, mit gondol a helyzetről.

 

Borítókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában