Átmeneti nehézségek

2018.06.19. 06:52

Párja alig látja Dobó Katát

Van, hogy még az éjszakákat is külön töltik. Ám ez az állapot szerencsére nem tart örökké!

Fót, 2018. június 7. Dobó Kata rendezõ és Haumann Máté színész a Kölcsönlakás címû film forgatásán Mafilm a fóti stúdiójában 2018. június 7-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Két éve találtak egymásra Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata, akik igazi álompárnak számítanak: megőrülnek egymásért, és még egymás gyermekeit is elfogadták. Katától szokatlanul már kapcsolatuk elejétől számos közös fotót osztottak meg közösségi oldalaikon önfeledt pillanataikról – foglalja össze a Bors Online.

Azonban mostanában a szerelmeseket keveset látni együtt, és a romantikus fényképek is el-elmaradoznak. A portál azt írja, hogy a közös megjelenések hiánya találgatásokra adott okot, pláne, amikor Kata Tamás nélkül jelent meg Liptai Claudia esküvőjén, majd pár órával az után, hogy a fodrász is befutott, a színésznő távozott.

Ám mint kiderült, válságról szó sincs, inkább csak rosszindulatú pletykáról: annak, hogy a mesterfodrász és színésznő szerelme mostanában szinte alig találkozik, ennél sokkal prózaibb az oka. Az időhiány ver éket kapcsolatukba: az éjszakákat is szinte rendre külön töltik, hogy pihenni tudjanak.

„Tény, hogy mostanában keveset tudtunk találkozni. Én egy jelentős fodrászbemutatóra készültem, 3500 ember előtt kellett szerepelnem, Kata a Kölcsönlakást forgatja, még kilenc napja van hátra”

– mesélte a Bors Online-nak a mesterfodrász, aki az első filmes rendezőként debütáló színésznő miatt még a magányos éjszakákat is elviseli.

Fotó: Végh István / Bors Online

„Sokszor előfordul, hogy Kata hajnali 4-kor kel, forgatás után még játszik a színházban és csak 10 után ér haza. Clauék esküvőjéről pedig azért késtem, mert Prágából, egy fodrászbemutatóról jöttem haza pont aznap. Kata másnap forgatott, így ő hamar otthagyta a bulit. Ha végzett a filmjével, a Korhatáros szerelem 2-t kezdi forgatni, de az már sétagalopp lesz ehhez képest” – tette hozzá Tamás, aki elismeri: nehéz időszak ez most nekik, de tűrnek.

„Zűrös most az életünk, őrültek házában élünk, de néha ilyen is egy kapcsolat. Nem visel meg, hiszen mindketten tudjuk, hogy ez csak egy átmeneti időszak.

Nem csak azért vagyok Kata párja, hogy a boldog pillanatokat legyek hajlandó vele megélni, amikor nehezebb az élet, akkor is mellette vagyok”

– jelentette ki Zsidró.

Borítókép: Dobó Kata rendező a Kölcsönlakás című film forgatásán 2018. június 7-én.

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában