majdnem lelepleződtek

2018.06.20. 17:30

Szabó Ádám: korai lenne még összebútoroznunk, de gyakorlatilag együtt élünk

Az énekesnek sokáig nehezére esett titkolni a kapcsolatát Tóth Andival, de mára ennek vége: felvállalták szerelmüket.

A rajongók legnagyobb örömére a fiatalok végre színt vallottak, miszerint három hónapja egy párt alkotnak. Az énekes megkönnyebbült, hogy nyíltan beszélhet az érzéseiről – írja a Hot! magazin.

Hónapok óta folynak a találgatások, hogy mi zajlik a két előadó között. A lopott ölelések, pillantások többször is elárulták őket, mégis tagadták, hogy összejöttek volna.

Most, hogy véget ért A Nagy Duett, örömmel kürtölték világgá, hogy óriási a szerelem közöttük.

„Nem szerettük volna, ha a műsor ideje alatt a kapcsolatunk folyna még a csapból is, a színpadi teljesítménnyel akartunk kitűnni. Egyébként kettőnk közül én viseltem nehezebben a titkolózást, Andi olykor rám is szólt, hogy uralkodjak magamon. Szerelmes férfi vagyok, aki büszke a gyönyörű barátnőjére, persze hogy majdnem lelepleződtünk!” – mondta nevetve az énekes.

Ádám fél évvel ezelőtt szemelte ki magának a tizenkilenc éves lányt, de három hónap is eltelt, mire Andi beadta a derekát.

„Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány éjszakát töltöttünk külön, amióta együtt vagyunk. Korai lenne még összebútorozni, de gyakorlatilag együtt élünk” – tette hozzá a fiatalember.

Borítókép: Hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában