Lemezjátszó

2018.08.19. 11:55

Közönségtalálkozókon mutatja be új albumát a Margaret Island

Bakelitlemezen, és még a hivatalos megjelenés előtt hallhatják a rajongók az új számokat, sőt, Lábas Vikiék zenehallgatás közben a dalokhoz köthető személyes élményeikről is beszámolnak.

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Az együttes rajongói azonban már az előtte lévő napokban, a zenekar tagjaival együtt hallgathatják végig hanglemezről az album dalait – adja hírül az Origo.

Tavaly tavasszal indult a budapesti B32 Galéria és Kultúrtérben a Lemezjátszó nevű programsorozat. Mint írják, a Kultúrtér – a nyári időszakot leszámítva – havonta egy vagy két alkalommal vendégül lát egy-egy ismert zenészt, aki kiválasztja egyik kedvenc előadóját, és annak kiválasztott albumát a közönséggel együtt hallgatják meg hanglemezről. A zenehallgatás közben Horváth Gergely, a Petőfi Rádió egykori vezetője beszélget a zenésszel a dalokról.

A Lemezjátszó szervezői most rendhagyó programmal készülnek, ugyanis a Margaret Island tagjainak nem egy másik előadótól kell albumot választaniuk, hanem

a saját, új nagylemezüket fogják lejátszani, ráadásul megjelenés előtt.

A cikk felhívja a figyelmet, hogy a szervezők a programból egy hatállomásos

országos turnét is rendeznek,

így nem csak Újbudán, hanem szeptember 3-án Pécsen, 4-én Szegeden, 5-én Debrecenben, 6-án Győrben, 7-én Székesfehérváron és 9-én Budapest egy-egy klubjában hallgathatják meg a rajongók a teljes albumot. Az esteken ott lesz a Margaret Island három oszlopos tagja: Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf. Amellett, hogy Horváth Gergellyel beszélgetnek a lemezről, a dalokhoz köthető személyes élményeikről, zárszóként minden este előadnak élőben 2-3 új dalt akusztikusan.

Borítókép: a Margaret Island zenekar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában