milliárdos tét

2018.09.28. 08:00

Megkezdődött Hosszú Katinka és Shane Tusup válása

Közeleg az úszó világkupa budapesti versenye, ráadásul a felkészüléssel párhuzamosan elindult az idegtépő válási procedúra is.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Soós Lajos

Hosszú Katinka és Shane Tusup még idén januárban beadták a válókeresetet férjével, ám rövid ideig úgy tűnt, hogy mégis képesek lesznek megmenteni a házasságukat, így ekkoriban szüneteltették a bírósági folyamatot – írja az borsonline.hu.

Nyáron megromlott köztük a viszony. Az edző hazaköltözött Amerikába, Katinka pedig egy új lakásban folytatja életét.

Szeptemberben megkezdődött a maratoni tárgyalássorozat. A válásnak komoly tétje van, több milliárd forint forog kockán.

Van egy közös cégük, az Iron Corporation Kft., amelynek része a Katinka nevére épülő, egyre több bevételt hozó brand és az Iron Aquatics nevű úszóklub is.

A hot! magazin beszámolója szerint nagyságrendileg 2 milliárd forintról dönt majd a bíróság. Várhatóan bonyolult lesz a vagyon elosztása.

Ügyvédi értesülések szerint leghamarabb egy év múlva születhet megegyezés, de akár 3 évig is elhúzódhat a per a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon.

Katinka egy közeli barátja szerint Shane két ügyvédet is fogadott, egy amerikai és egy magyar jogászt. Ugyanakkor nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az ügyvédjeivel. Katinkának viszont muszáj részt vennie a tárgyalásokon.

Borítókép: Hosszú Katinka többszörös világ- és Európa-bajnok versenyző és férje, edzője, Shane Tusup

Forrás: MTI/Soós Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában