a legbátrabb páros

2018.10.09. 11:22

Fáklyaként lángolt Németh Kristóf

A színész kedvese, Zita könnyes szemmel gyújtotta fel szerelmét.

Fáklyaként égett Németh Kristóf a TV2 ma induló műsorában, A legbátrabb párosban. A színész párja, Zita könnyes szemmel gyújtotta fel szerelmét, aki miközben lángolva futott, végig a kisfiára, Lócira gondolt.– Egy versenyről lehet azt gondolni, hogy játék, és lehet azt gondolni, hogy küzdelem. Mi küzdelemként fogjuk fel, és győzni szeretnénk. Ez nem titok, hát hiszen aki nem ezt mondja, az miért van itt? – magyarázta Németh Kristóf a ma kezdődő A legbátrabb párosban, de a feladat korántsem volt egyszerű. Párjának, Zitának egy fáklyával kellett meggyújtania, majd a színésznek lángoló testével szalmababákat kellett felégetnie – írja a Lokal.

Az embernek bármilyen nagy is a pofája, ilyenkor száll ki az erő a lábából, megmondom őszintén. A fiamra gondolok, a fiam szemére, Lóci segít! – mondta könnyes szemmel a pályán a feladat végrehajtása előtt Kristóf, akin már a beöltözés és az előkészületek alatt eluralkodott a félelem, párjával összekapaszkodva bátorították egymást. Kristóf akkor eltervezte: miközben végigfut a pályán, a 11 éves kisfiára gondol majd, hogy erőt adjon neki. Hogy ez végül mennyire sikerült, kiderül a ma esti adásból.

Ahogy arról korábban a Lokál írt, Kristófot és Zitát annyira összekovácsolta a Máltán forgatott műsor, hogy a színész még kint megkérte kedvese kezét. A sztárokra nagy összegű biztosítást is kötöttek, ráadásul minden próbatételnél mellettük van egy profi biztonsági csapat – a felgyújtós feladatnál még tűzoltók is –, amely azonnal közbelép, ha szükséges.

Speciális, többrétegű védőöltözetet kaptak, és hőálló zselével védték a szabad bőrfelületeket. A műsorban hét sztárpár birkózik meg a veszélyes feladatokkal a főnyereményért, 10 millió forintért.

Borítókép és fotók: lokal.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában