lábadozás

2018.11.03. 17:50

Üzent az érte aggódóknak Kálloy Molnár Péter

A színészt múlt vasárnap rohammentő szállította kórházba, most jó hírek érkeztek az állapotáról.

Budapest, 2013. április 2. Kálloy Molnár Péter színművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Úgy látszik, a rajongók imái meghallgatásra találtak, ugyanis jó hírek érkeztek Kálloy Molnár Péterről – írja a Bors. Mint is­meretes, a sztárt múlt vasárnap rohammentő szállította kórházba a Budapesti Operettszínházból, ahol a komikus a Luxemburg grófja című operett egyik főszerepében brillírozott, mikor is az előadás szünetében rosszul lett, meg nem erősített információk szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A segítség pár percen belül megérkezett, és a mentő elszálította a 48 éves színészt. Az eset óta nem tudtunk pontosat Péter állapotáról, csütörtök este azonban Kálloy életjelet adott magáról, visszahívta a Bors munkatársát.

„Megvagyok, köszönöm!”

– mondta szűkszavúan a telefonban a színész, részletesebben azonban most nem kívánt nyilatkozni. Ígérete szerint a közeljövőben megosztja a rajongóival, mi történt vele, miután orvosai­val tisztázzák rehabilitációja me­netét. A sztár november közepétől esedékes előadásait to­vábbra sem mondták le, így ha minden igaz, november 16-án már láthatják a nézők Kálloyt a S.Ö.R. című vígjátékban, a Hatszín Teátrumban.

Borítókép: MTVA/Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában