legjobb kerestetik

2019.01.19. 11:46

Szombat este rendezik A Dal 2019 első válogatóját

A Duna Televízióban és a Duna World csatornán 19 óra 30 perctől látható showműsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Bruzák Noémi

A Dal 2019 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati első adásban tíz produkció lép színpadra. Közöttük lesz Antal Tímea feat. Demko Gergő (daluk címe: Kedves Világ!), Berkes Olivér (Világítótorony), DENIZ (Ide várnak vissza), Hamar Barni (Wasted), a Konyha (Százszor visszajátszott), a Nomad (A remény hídjai), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), Pátkai Rozina (Frida), Szekér Gergő (Madár, repülj!) és Váray László (Someone Who Lives Like This).

A Dal első válogatójának vendége a műsor korábbi zsűritagja, Frenreisz Károly és zenekara, a Skorpió lesz.

A dalválasztó show zsűrijében Both Miklós Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Vincze Lilla előadó, dalszerző, zenepedagógus, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa és Nagy Feró, énekes, szövegíró, a Beatrice frontembere szerepel.

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség, amely pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére SMS-ben. Az érdeklődők A Dal 2019 honlapján (https://www.mediaklikk.hu/adal), valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán már az adások előtt megismerkedhetnek az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

A Dal műsora után közvetlenül, szombaton 21 óra 40 perctől A Dal Kulissza következik, amelyben az előadók és a zsűri is részletekkel szolgál a produkciókról. A Kulissza műsorvezetője Forró Bence és Lola lesz.

A Dal 2019-be harminc produkció jutott be. Az első három válogatóból, amelyeket január 19-én, 26-án és február 2-án rendeznek, hatan-hatan, összesen tizennyolcan kerülnek a két elődöntőbe, amelyeket február 9-én és 16-án tartanak. A február 23-i döntőbe nyolc versenyző jut be.

Szombatonként 19 óra 30 perctől a két műsorvezetővel, Dallos Bogival és Fehérvári Gábor Alfréddel, Freddie-vel kereshetik a Duna Televízió és a Duna World nézői Magyarország legjobb dalát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában