szülinap

2019.02.27. 06:24

Cherrel ünnepel Détár Enikő

Csak egy percnyi ideje volt, hogy fogadja a gratulációt, azután szaladnia kellett játszani.

Budapest, 2018. március 14. Détár Enikõ a Talpra, magyar! rockmusical fõpróbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 14-én. Az elõadást Szurdi Miklós rendezésében március 15-én mutatják be. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Tegnap ünnepelte az 55. születésnapját az Artisjus-díjas színésznő, de ahelyett, hogy a barátnőivel bulizott volna, új szerepet próbált. Azt mondja, ez teszi maradéktalanul boldoggá, teljessé – írja a Borsonline.

A színpad szélén, a takarásban vette fel a telefonját Détár Enikő, amikor a születésnapján felköszöntötte a Bors kedd kora délután. Suttogva beszélt, hiszen a kollégái színpadon álltak, és neki is csak egy percnyi ideje volt, hogy fogadja a gratulációt, azután szaladnia kellett játszani.

Amikor a napilap azt kérdezte tőle, mivel ünnepli az ötvenötödiket, gondolkodás nélkül rá­vágta:

Munkával, természetesen! A Tu­ray Ida Színházban a Rocknagyi című darabot próbáljuk Fe­hér Adrienn-nel, Xantusz Barbarával és Fehérvári Péterrel – sorolta halkan.

Szurdi Miklós rendezi, imádom ezt a darabot, én va­gyok Cher. A születésnapomat nem is tölthetném ennél kellemesebb környezetben, kollégák és barátok vesznek körül, és azt csinálom, amit a világon a legjobban szeretek – mondja, majd hozzáteszi: – Számomra ez nem munka, hanem kihívás, hivatás és szórakozás egyszerre.

Détár Enikő szerint egyébként a számoknak nincs jelentősége az életben, nem érez semmi különlegeset, hogy idén két ötöst lát az életkora mellé írva.

Soha nem gon­dol­kodom a koromon, a húszas éveimben nem éreztem azt, hogy túlságosan fiatal lennék bármihez is, ami­be belevágtam, illetve most sem gondolom azt, hogy túlkoros len­nék bármihez is. Ha rajtam mú­lik, a hatvanadik születés­na­po­mat is a színpadon fogom tölteni, ugyanígy a kollégák és a ba­rátok között, valami jó kis sze­repet próbálok éppen.

A szerelem tartja fiatalon

Enikő nemrégiben adott interjút a Borsnak, amelyben elmondta, hogy valószínűleg a nála tíz évvel fiatalabb párjának, Péternek is köszönhető a kirobbanó fizikai és lelki állapota.

Minden bizonnyal ez a szerelem is hozott egy jó kis pozitív hormonális változást. (...) Nem érdekel, hogy az én koromban már illene néninek lenni! Imádom a hosszú hajamat, ami egy árnyalattal halványabb színű, mint pár éve, és szeretem a dögös, nőies ruháimat is, amelyekben mindig tetszem a páromnak – mondta korábban.

Borítókép: Détár Enikő a Talpra, magyar! rockmusical főpróbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában