Jobbulást!

2019.06.28. 11:06

Hazaengedték a kórházból Laár Andrást

Vállműtétje után már otthon lábadozhat.

Budapest, 2015. november 4. Laár András zenész, költõ, humorista interjút ad Laár60 címû életmûkoncertje kapcsán az MTI újságírójának a budapesti Mag Házban 2015. november 2-án. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI

Fotó: Kallos Bea

Hosszú rehabilitáció vár Laár Andrásra, ugyanis vállát a hét elején megműtötték – írja a Ripost. A KFT együttes tagja több mint egy hónapja szenvedett balesetet, amikor az őt szállító taxi karambolozott egy másik autóval. A balesetben a zenész válla sérült meg, amely eleinte nem tűnt súlyosnak, később azonban kiderült, hogy egy kagyló alakú csontdarab leválása miatt mégis műteni kell.

A lap megkeresésére Laár zenésztársa és barátja, Márton András elmondta:

„Megvolt a műtét három napja, szerencsére sikeres volt. Andrásnak most egy hétig pihennie kell. Ezt követően a KFT-koncerteken már énekelhet, de sajnos a gitárt egy jó darabig nem veheti kézbe.

Az orvosok azt mondták, a rehabilitáció hosszabb folyamat lesz, több hetet vehet igénybe” – árulta el.

Laár András a műtétet követően már otthon lábadozhat, és már a fájdalmai is enyhültek, bár sok hétköznapi dologban még segítségre szorul. A zenész Facebook-oldalán maga is megköszönte, hogy sokan együtt éreztek vele és gondoltak rá:

Zenésztársa, Márton András az elmúlt napokról elmondta, hogy Laárt már a műtét napján kiengedték, jól van és a fájdalmai is enyhültek már.

„A jobb kezét egy kartartóban rögzítették, így a mindennapi dolgokban azért segítségre szorul, de kezd hozzászokni a helyzethez, hiszen már egy hónapja nem tudta rendesen használni a karját”

- árulta el Márton András, majd hozzátette, szerencsére több előadó is kisegítette őket ebben a nehéz helyzetben, amíg nélkülözniük kell Laárt. A pénteki koncertjükre is egy hatalmas meglepetéssel készültek, ugyanis kivételesen egy hölgy fog énekelni a lábadozó zenész helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában