fáj­dal­mas val­lo­más

2019.07.22. 15:54

Csűrös Karola: nem nyúlok Ádám holmijához

Míg az el­múlt he­tek­ben le­kö­tötte a fi­gyel­mét férje te­me­té­sé­nek szer­ve­zése, most hir­te­len min­den elcsen­de­se­dett a Szom­szé­dok című te­le­re­gény szí­nész­nője körül.

MTI/Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

Nemrég minden gyászoló Csűrös Karolát figyelte a Farkasréti temetőben, ahol utolsó útjára kísérték férjét, Horváth Ádámot. A Szomszédok rendezőjének özvegye hatalmas erővel tartotta magát, és csak akkor eredtek el a könnyei, amikor az urnát leeresztették a sírba. A temetés után viszont egy új időszak kezdődött az életében. Szembe kellett néznie a keserű hétköznapokkal, melyekben már nincs jelen a férje.

Csűrös Karolának 53 éven át volt társa, barátja és szerelme Horváth Ádám.

A színésznőt hazatérve otthonába ugyanaz fogadja, mint annyi éven át mindennap: körbeveszik az emlékek és persze a június 19-én elhunyt rendező ruhái, kedvenc tárgyai. Karola azt mondja, egyelőre képtelen lenne bármihez is hozzáérni.

„Arra, amit most érzek, nincsenek szavak. Egyedül, vagyis Ádám nélkül létezni nagyon nehéz, és bárhová nézek magam körül, olyan, mintha még itt lenne. Felfoghatatlan a tudat, hogy már soha többé nem szól hozzám, nem mosolyog rám”

- mondta a Ripostnak a színésznő.

„Egyelőre nem nyúltam semmihez a közös otthonunkban, minden úgy van, ahogyan ő hagyta, és nem is tudom, hogy mikor leszek képes rendezgetni a holmiját. Úgy érzem, nekem még szükségem van arra, hogy a tárgyain, ruháin keresztül közel érezhessem magamhoz” – tette hozzá Csűrös Karola.

Borítókép: Csűrös Karola színművész, Horváth Ádám özvegye férje temetésén a Farkasréti temetőben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában