Magyar celeb is a listán

2019.11.09. 08:48

Elképesztően gazdag férfiakkal járnak ezek a sztárok

Techmilliárdosok, vezérigazgatók és arisztokraták nyerték el olyan nők szívét, mint Rihanna, Jennifer Garner vagy Rebel Wilson, többek között az ő történetük a példa arra, hogy a szakmán kívül is lehet jó partit találni.

Alexa Chung attends The Fashion Awards 2018 at The Royal Albert Hall. London, UK. 10/12/2018 | usage worldwide

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP

Fotó: Ik Aldama

Rihannáról 2017-ben Spanyolországban készült pár lesifotó, amelyeken egy akkor még ismeretlen férfival volt látható egy medencében. Az újságírók hamar kiderítették, hogy a szaúdi Hasszan Dzsamilról van szó, akinek a családi vállalkozása birtokolja a Toyota kereskedelmi jogát az egész Közel-Keleten – írja az Origó. A cég nagyjából 1,5 milliárd dollárt ér, ráadásul a szerelem még mindig tart, legalábbis Rihanna ezt mondta idén júniusban az Interview magazinnak.

Jennifer Garner és Ben Affleck hivatalosan 2018 novemberében váltak el, de a színésznő már előtte is jó fél évig randizott John Millerrel – akivel azóta is találkozgatnak, bár Garner állítólag máig nem hívja a barátjának.

A férfiról annyit azért érdemes tudni, hogy igen menő üzletember, a Cali Group vezérigazgatója, negyvennél több gyorséttermet üzemeltet világszerte.

Avril Lavigne korábban két kollégájához – a Sum 41, illetve a Nickelback frontemberéhez, Deryck Whibley-hez és Chad Kroegerhez – is hozzáment, mostani barátját azonban nem a szakmából választotta.

Jelenleg Phillip Sarofimmel jár, akinek az apja Fayez Sarofim texasi milliárdos, a Houston Texans amerikaifoci-csapat társtulajdonosa. Lavigne egy különös hobbira is szert tett a férfi mellett: egy Beverly Hills-i birtokon együtt újítanak fel klasszikus autókat, hogy aztán versenyekre vigyék azokat.

Rebvel Wilson idén februárban még arról panaszkodott, hogy hírességként nehéz normális pasit találnia, márciusban viszont már Jacob Buschsal szúrták ki egy színházi előadáson.

2008-ig a Busch család állt a Budweiser sör mögött, 2016-ban pedig a 18. leggazdagabb amerikai családnak számítottak a Forbes szerint – ehhez a helyezéshez 13,4 milliárd dolláros vagyon kellett, ennek egyik örököse Wilson jelenlegi udvarlója.

Alexa Chung brit modell korábban Alexander Skarsgårddal járt, idén viszont már ő is arról írt a British Vogue magazinban, hogy évente öt esküvőre hívják, és mindenhová egyedül megy. Júniusban azonban megváltozott a helyzet,

elkezdett randizni a 12 évvel fiatalabb Orson Fryjal, akinek egyik őse, Joseph Fry találta fel a táblás csokoládét, 1866-tól nagyüzemben gyártotta is.

Orson ráadásul más híres felmenőkkel is büszkélkedhet, anyai nagyapja John Aspinall volt.

Csősz Boglárkának török milliárdos a férje

A színésznő így mesélt a megismerkedésről: „A Reina nevű isztambuli szórakozóhelyen ismerkedtünk össze, ami egy szomorú emlékű hely a terrortámadás óta. A modell barátnőimmel voltam ott a VIP-ben, ismertem is a tulajt. Nem szerettünk volna aznap este pasikkal foglalkozni, magunkban akartunk bulizni, el is voltunk szeparálva. Én imádok táncolni, a pasik egy része ámulattal bámulta, amikor ott táncoltam. Húsz-harminc ember nézett minket, de nem léptek át a kordonon... Aztán egyszer bejött egy férfi, aki szintén ismerte a Reina tulaját, ott beszélgetett vele, de közben folyamatosan engem bámult. Utána átmentünk egy díványos VIP-részre, egy lounge-ba, ott órákon át beszélgettünk.”

Borítókép: Alexa Chung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában