tragédia

2020.01.07. 11:18

Vele beszélt tíz perccel a halála előtt Gesztesi Károly

A színész szombaton hunyt el.

Budapest, 2016. március 9. Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

Fotó: Koszticsák Szilárd

Gesztesi Károly a Bánfalvy Stúdió több darabjában is játszott, vezetője, Bánfalvy Ágnes a produkciók jövőjéről beszélt, és elmondta azt is, kivel beszélt a színész pár perccel a halála előtt – írja sajtóértesülések alapján az Origo.

Nem fogunk megszűnni, meggyőződésem, hogy ezt Karcsi sem szeretné, hiszen rengeteg munkája volt benne. Biztosan mondhatom, folytatni fogjuk, hiszen meghirdettük az előadásokat, de egyelőre teljes lebénulás van, mivel a férjem szombaton még a baleset előtt 10 perccel is beszélt vele. Nem tudjuk felfogni a történteket, folyamatosan tanácskozunk

- nyilatkozta Bánfalvy.

Gesztesi Károly szombaton Budapest belvárosában vezette a kocsiját, amikor hirtelen rosszul lett. Annyi ereje volt, hogy autóját a szembe haladó forgalom irányába, a legközelebbi járdához kormányozza, majd hívta a mentőket. Több esetkocsi is érkezett a helyszínre, de már nem tudták a színész életét megmenteni.

Borítókép: a színész 2016-ban a budapesti Vörösmarty mozi avatásán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában