egy kapcsolat lezárása

2020.02.14. 11:27

Freddie megénekelte, milyen egy szakítás férfi szemmel

A szakítás sosem egyszerű, de szépen is el lehet válni társunktól – mutatja be legújabb klipjében az énekes.

Forrás: Youtube

A jellegzetes hangú énekes „Fúj minket a szél” című dala arról szól, hogy mi is játszódik le a férfiak fejében egy kapcsolat lezárása után, és hogyan élik meg ezt a nehéz időszakot.

„A szakításokat általában a nők szemszögéből szokták láttatni a filmekben, így arra gondoltunk, hogy készítünk egy olyan dalt és videót, amiben a férfiak nézőpontjából írjuk le az eseményeket, érzéseket.

A szöveget nem háborúk, hanem békés lezárások ihlették. A „Fúj minket a szél” a szép élmények felelevenítéséről, az elengedés folyamatáról, a gyűlölet nélküli visszatekintésről szól.

Meg akartuk mutatni, hogy milyen az, amikor igenis fáj egy pasinak a szakítás, de a végén mégis csak a jó dolgokra emlékszik vissza.”

– mesélte Freddie.

A modernkori blues-pop himnusz egy új korszak kezdete az énekes-dalszerző életében. Egyfajta iránymutatásként is szolgál, hogy az elkövetkezendő időszakban mi várható Freddie-től zeneileg. A jelenleg rögzítés alatt álló felvételek mindegyike az ő szövegeire, verseire épül, és stílusában egy maszkulin, erőteljes, feszültséggel és lüktetéssel teli hangzást képvisel. Ezt megünneplendő, Freddie tavasszal tíz állomásos turnéra indul, hogy országszerte élőben is bemutassa a friss zenei irányt a közönségnek.

A „Fúj minket a szél” című újdonság videóklipjét Indián rendezte, akivel a zenész már korábban is dolgozott együtt a „Csodák” és a „Már nem számít” című slágerei kapcsán.

A kisfilmben három szereplő kapcsolat utáni érzelmi hullámvasútját láthatjuk, és persze magát az énekest is, aki éteri erővel képviseli a tesztoszteront.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában