sztárok a konyhában

2020.07.24. 09:42

Tizenhat gasztro-őrült hírességgel tér vissza a MasterChef VIP

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel, elképesztő izgalmakkal visszatér a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.

Forrás: Tv2

Minden eddiginél izgalmasabb, vadonatúj epizódokkal visszatér a TV2-re a világ legsikeresebb televíziós főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban tizenhat híresség igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. Kést és fakanalat ragad Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldizsár.

A versenyzők mozdulatait három vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP zsűritagjai a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Pintér Katalin, a gasztronómia nagyasszonya, a Gerbeaud étterem tulajdonosa, aki számára a versenyzők fejlődése a legfontosabb. Győrffy Árpád, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefje, aki a rend – fegyelem – precizitás hármasára esküszik a konyhában, ahol véleménye szerint diktatúra van, a diktátor pedig a konyhafőnök. Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta konyhafőnöke, a Dining Guide Az Év Ifjú Séftehetsége díjat elnyert séf, aki számára a főzés játék, de véresen komoly játék. A MasterChef VIP versenyzőinek tehát nem lesz egyszerű dolga, ha győzni szeretnének.

Hogy milyen feladatokkal, kihívásokkal kell megküzdenie a sztároknak, és kik a legügyesebbek a konyhapult mögött, az augusztus 3-tól hétköznap esténként a Tények Plusz után, 19:40-től kiderül a TV2-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában