szörnyű, ami történt

2020.10.25. 23:05

Kiderült, hogyan halt meg a magyar kajakos. Felesége azonosította a holttestét (videó)

Tragikus motorbalesetben meghalt Veréb Krisztián olimpiai bronzérmes kajakos, 43 éves volt. A két éve Dominikán élő sportoló valószínűleg megcsúszott motorjával és egy oszlopnak csapódott, az életét már nem lehetett megmenteni, szörnyethalt – derült ki a TV2 Tények adásából.

Hungarian kayakers Krisztian Bartfai and Krisztian Vereb (R) celebrate their bronze medals during the medals ceremony of the men's K2, 1000 meters final, on Penrith Lake, west of Sydney, 30 September 2000. Italy took the gold medal while Sweden took silver. AFP PHOTO/ THOMAS COEX (Photo by THOMAS COEX / AFP)

Forrás: Thomas Coex / AFP

Fotó: AFP

Veréb Krisztián a legjobb eredményeit csapathajóban érte el az 500 és 1000 méteres távokon.

Legnagyobb sikereként 2000-ben a kajak párosok 1000 méteres számában Bártfai Krisztiánnal bronzérmet nyert a sydneyi olimpián.

Két-két alkalommal állhatott a világbajnoki dobogó második és harmadik fokán, kontinensviadalokon háromszor lett második, és három világkupa-győzelme is volt.

Évek óta Dominikán élt családjával.

Legjobb barátai és csapattársai könnyes szemmel beszéltek sportolótársukról, akit mindenki példaértékű sportolónak és igazi csapatembernek ismert – derült ki a TV2 Tények által készített beszámolóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában