szerelmet hozott a dal

2020.10.29. 15:55

Nem titkolózik tovább Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán. Fél év után a nyilvánosság elé álltak

A Csillagtérkép című dal készültekor a szövegíró, Palya Bea azt mondta, hogy ez a szerzemény hozza meg Bereczki életébe a szerelmet. Az énekesnőnek igaza lett. Most pedig klip készül a szerzeményhez.

Már egy jó fél éve dolgozik titokban együtt Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán, akik most látták elérkezettnek az időt arra, hogy nyilvánosságra hozzák az első közös projektjük eredményét: egy csodaszép szerelmes dalt – írja a Ripost.

A Csillagtérkép című dal Bereczki szerzeménye, a szöveget Palya Bea írta.

„Amikor elkészült a szöveg, már akkor éreztük, hogy egy nagyon különleges dolog született, azonban még hiányzott belőle egy női hang, ami elemi erejű és lendületes. Azonnal Rúzsa Magdira gondoltam, aki hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre” – meséli a Borsnak Bereczki Zoltán.

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán tényleg megtörtént. Döbbenetes”

– teszi hozzá az énekes, majd így folytatja: „Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban.”

A szívhez szóló duetthez kedden forgattak a sztárok egy klipet is, a zenés kisfilm premierje december elején lesz. Élőben Be­reczki karácsonyi koncertjén, december 21-én a MOM Kultban láthatja a két énekest a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában