vérengzés

2020.11.18. 17:46

Dárdával leszúrta, majd kútba dobta kutyáját a kecskegyilkos remete

Embert és állatot sem kímélt korábban a kegyetlen remeteként elhíresült férfi, aki a múlt héten levágta a kaposvári állatmenhely kedvenc kecskéjének a fejét. Ny. Ádámot egy hónapja a barátnője sanyargatásáért ítélték el, de két éve a saját kutyáját is kivégezte.

A 28 éves férfit a kaposvári rendőrök négy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, amelyek közül kettőt volt élettársa sérelmére követett el, azonban a másik kettő esetben állatkínzás a gyanúsítás tárgya – írja a Ripost.

Az ügyészség közleményéből kiderül: Ny. Ádám 2018 decemberében Kaposvár kertvárosi részén kutyáját egy dárdával leszúrta, majd egy közeli kútba dobta.

Legutóbb pedig múlt hét csütörtökön a hajnali órákban egy kaposvári állatmenhelyen vágta le egy kecske fejét és a fejet magával vitte.

Itt vágta le a Rozi nevű kecske fejét a férfi
Fotó: Magyarország Ügyészsége

Ő az a férfi, akit egy hónapja 3 és fél év börtönre ítéltek első fokon a volt barátnője sanyargatásáért. Érdekesség, hogy Ny. Ádám a nyomozati szakban végig börtönben volt, de később a letartóztatását háromszor is megszüntették. Így az ítélethirdetéskor is szabadlábon lehetett.

Az ügyészség szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, bizonyítás megnehezítésének veszélye, továbbá feltehető az is, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeket követne el – épp emiatt a bíróság 30 napra elrendelte Ny. Ádám letartóztatását.

Ny. Ádám nomád körülmények között, egy erdei viskóban él a Kaposvár melletti erdőben. A sajtóban kegyetlen remeteként elhíresült férfi volt barátnője ezt mondta róla a bíróságon:

Az ágyban feküdtünk, felugrott és azt mondta: Most már tudom, hogy beléd bújt a sátán, addig ütöm, amíg ki nem verem belőled, ekkor összekötözte a kezeimet, letépte a ruhám és összevert, majd elnyomott egy csikket a combomon

– mondta vallomásában Tímea, akit a férfi a hajnali órákban kihúzott a kalyiba elé, ott még megrugdosta és otthagyta.

A lánynak sikerült elmenekülnie, napokig bujkált hiányos öltözetben az erdőben. Végül egy arra járótól kért segítséget, aki hazavitte, megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A férfi korábban tagadta, hogy ördögűzést rendezett, elmondása szerint „csak összevesztek” és ezért verte meg.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!