baleset

2020.11.11. 21:47

Drámai! Saját kislányához és párjához riasztották a mentőst

Sárdi Loretta épp hároméves kislányával, Majával vezetett haza a múlt héten szombaton, amikor a ködös időben megtörtént a baj: bár nem ment gyorsan, az anyuka egy enyhe kanyarban megcsúszott kocsijával, majd felborult.

Csodával határos módon mindketten néhány karcolással megúszták a balesetet, azonban Loretta elmondása szerint a történteket lelkileg még nem heverte ki sem ő, sem pedig az Országos Mentőszolgálatnál gépkocsivezetőként dolgozó párja.

„Én három, Maja két karcolással szállt ki az autóból, ami a szemtanúk elmondása szerint is kész csoda. Egészen eddig balesetmentesen vezettem, születésem óta itt élek a településen, csukott szemmel is végig tudnék menni bármelyik úton. Éppen ezért nem értettem, hogyan történhetett meg mindez, de már nem keresem a miérteket. Az a fontos, hogy Majának nem esett baja” – mondta a Blikknek a Ripost cikke szerint Loretta.

A baleset után az édesanya első dolga az volt, hogy megnézze, kislányával minden rendben van-e, miközben legalább hat sofőr megállt mellettük, hogy segítséget hívjanak a családnak.

„Maja felsírt, majd annyit mondott, hogy szedjem ki az autóból. Láttam, hogy kapálózik a lábaival, a kezeivel, ezért mertem kikapcsolni a gyerekülésből, ami egyébként teljes egészében megvédte. Amikor kiszálltunk, megölelt és annyit mondott: semmi baj, anya, csak megijedtem”.

Loretta párja aznap épp szolgálatban volt. Amikor meghallotta, hogy szerelme és kislánya érintett a halápi balesetben, kollégáival együtt azonnal a helyszínre ment.

„Sok éve téma nálunk, hogy mi lenne, ha egyszer hozzánk kellene kivonulnia. Mindig azt mondta, csak ettől mentse meg az ég, a legrosszabb rémálma elevenedne meg előtte, ha bennünket bármi baj érne. Sajnos, így lett. Én épp a rendőrökkel beszélgettem, amikor odaért. Látta, hogy jól vagyok, majd azonnal Majához futott. A kollégái szerint az arcára volt írva, hogy mennyire félt ettől a pillanattól” – tette hozzá Loretta, aki elárulta: a férfit akkor azonnal kivették a munkából.

A család azóta próbálja feldolgozni a történteket, de ami a legfontosabb számukra: a röntgenen kiderült, hogy Majának nem esett komoly baja. Remélik, hogy a balesetet is hamar elfelejti.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!