baleset

2020.11.19. 12:20

Lepörgött előtte minden! Egy pillanaton múlt csak Zsidró Tamás élete

A sztárfodrász majdnem életveszélyes balesetbe keveredett, csak a lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Zsidró Tamás épp hazafelé tartott belvárosi szalonjából szerda délután, amikor a Törökbálinti úton kis híján végzeteset karambolozott egy ámokfutó miatt. A mentők és a rendőrség perceken belül a helyszínre érkeztek.

Egy fehér furgon sofőrje úgy döntött kiegyenesít egy éles kanyart, egészen elképesztő volt. Igazából csak a gyors reflexeimen múlott, hogy nem lett nagyobb baj.

Elrántottam a kormányt, felhajtottam a járdára, ahol égi szerencse, hogy nem jött senki.

Így tudtam elkerülni a frontális ütközést, s így „csak” az autóm hátsó kereke bánta, ami kitört – mesélte a Borsnak közvetlenül a történtek után Zsidró, akinek kálváriája itt még nem ért véget, a karambolt okozó férfi ugyanis ezek után padlógázzal elhajtott, s cserben hagyta őt.

Zsidró Tamás találkozni akar a részeg sofőrrel, akivel majdnem balesetezett

Mikor kiérkeztek a rendőrök, mondták, hogy pár utcával lentebb, egy fehér furgon oszlopnak ütközött, úgyhogy odavittek, és azonosítottam is rögtön, hogy ugyanazzal az autóval ütköztem. Kiderült, hogy alkoholos befolyásoltság alatt volt az illető.

Nem kaptam sokkot, de bevallom kavarogtak a gondolataim, mert egy hajszálon múlott az életem, vagy mások élete. Dühös vagyok, hogy valaki megengedi magának, hogy fényes nappal részegen száguldozzon, ráadásul egy olyan környéken, ahol iskolás gyerekek mászkálnak – mondta a mesterfodrász, akinek a volán mögött egy pillanatra lepörgött az élete.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!