gyomorforgató

2020.11.15. 05:05

Halálra rugdosta barátját, felvételt is készített a kivégzésről

A korábban külföldön együtt dolgozó, később lakótárssá és jó baráttá váló férfiak közös italozásra indultak Balassagyarmaton, de az összejövetel brutális fordulatot vett.

A bulizás során a vádlott annyira berúgott, hogy már útközben a főutcán több alkalommal mellkas és váll tájékán ütötte barátját. Amikor a késő éjszakai órákban a két férfi hazaért a sértett családi házába, a vádlott kegyetlenül elbánt jó barátjával, mert az nem akart neki kölcsön adni. A férfi ettől olyan szinten dühbe gurult, hogy durva módon ütlegelni és rugdosni kezdte barátját, miközben trágár módon fenyegetőzött, hogy megöli – írja a Bors.

Ha ez még nem volna épp elég, a férfi a kíméletlen és embertelen jelenetet telefonjának kamerájával rögzítette is.

A részeg vadállatot az sem zavarta, hogy barátja folyamatosan az életéért könyörgött, miközben ő szörnyeteg módjára bántalmazta őt, majd mint aki jól végezte dolgát, lefeküdt aludni, miközben barátja haláltusáját vívta.

Az alkohol gőzös állapot reggelre csitult, ám az éjszakai vérengzés nem múlt el nyomtalanul. Mikor a férfi felébredt, észrevette, hogy barátja már nem él, így ördögi tervet eszelt ki.

Felhívta a mentőket és álnéven bejelentette a bántalmazást, sőt az újraélesztést is megkezdte a diszpécser utasításait követve.

Mikor kiérkeztek a mentősök, a férfi elszaladt egy közeli boltba és a vértől szennyezett nadrágját és cipőjét lecserélte, majd a kiérkező rendőröket félrevezetve azt mondta, hogy barátját ismeretlen személyek bántalmazták. A férfi a rendőröket nem tudta átverni, sőt a gyomorforgató felvételt is megtalálták.

A 2018 októberében történt brutális gyilkosságot a bíróság tovább tárgyalja hétfőn 9 órakor a Balassagyarmati Törvényszéken, ahol a bizonyítási eljárás folytatása várható.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!