nagyon megy a csatornának

2020.11.17. 05:02

Hatalmas sikerrel indult a Farm VIP a TV2-n

November 14-15-én, hétvégén, ismét a TV2 csatornát választotta a legtöbb néző mind a három fő célcsoportban egész nap és főműsoridő tekintetében is. Magasan több néző választotta a TV2-t, mint a fő konkurens csatornát.

A szombat esti Dancing with the Stars újra sok nézőt ültetett le a tévék elé, idősávjában a legnézettebb volt mind a három fő korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). A 18-59 évesek 17,2%-a választotta, 10 százalékponttal többen, mint az RTL Klub azonos idősávját, ahol csupán a nézők 7,2%-a volt jelen.

Vasárnap kirobbanó sikerrel indult Farm VIP, ami hétfőtől hétköznap esténként jelentkezik a Mintaapák után.

A teljes lakosság körében több mint 1 millió nézőt ültetett le a tévék elé, ezzel a hét legnézettebb műsora lett.

A 18-59 éves korcsoportban is csak a Magyarország-Izland focimeccs tudott nagyobb nézőszámot elérni, így ebben a korcsoportban a második helyet szerezte meg magának a 464 ezres nézőszámmal. A műsor a saját idősávját is fölényesen nyerte: a tévénéző 18-59 évesek 18,2%-a a Farm VIP-t választotta, míg az RTL Klub azonos idősávját 2,6 százalékponttal kevesebben, 15,6%. A 18-49 évesek körében is nagy volt a különbség a 2 csatorna nézői részesedése között, a Farm VIP 17,7%-ot, az RTL Klub azonos idősávja 16,8%-ot ért el.

A teljes lakosság körében még nagyobb volt a különbség, hiszen a műsor megnyerte a nézők 20,9%-át, 4,6 százalékponttal többet, mint a fő konkurens azonos idősávja. A Farm VIP és az RTL Klub Álarcos énekes műsorának közös idősávja tekintetében is tarolt a TV2 mind a három korcsoportban, mert ha a két műsor közös idősávját nézzük (19:09-20:29), akkor is nagyobb nézői részesedést ért el a TV2 új reality műsora, mint az RTL Klub maszkos műsora.

A hétvégén a TV„ esti hírműsora, a 18 órakor kezdődő Tények is magas nézői részesedést tudott elérni

a négyéves vagy annál idősebbek körében: szombat este 19,7%-ot, vasárnap este pedig 20,4%-ot, amivel a műsor mind a két napon megnyerte idősávját. Mindamellett, a 18-49 évesek körében is jól teljesített, hiszen ebben a korcsoportban is a Farm VIP-t megelőző Tényeket több néző választotta, mint az RTL Klub azonos idősávját (16,5% vs. 16,3%).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!