Ország-világ

2020.11.05. 13:46

Megfenyegették Balázs Klárit

Érthetetlen módon zaklatják Balázs Klárit. Az énekesnőnek mocskolódó üzeneteket írnak, már arra is gondolt, törli magát a közösségi oldaláról. Végül inkább úgy döntött, feljelentést tesz.

Forrás: Origo

Még a legszeretettebb sztároknak is vannak rosszakaróik, a legjobb példa erre Korda György és Balázs Klári. A házaspárt osztatlan tisztelet és szeretet övezi, közvetlenségük és kedvességük miatt rengeteg rajongójuk van.

„Van négy-öt ember, akik minősíthetetlen stílusban írnak a Facebook-oldalam bejegyzései alá, illetve privát üzenetben is zaklatnak. Hiába tiltom le őket rögtön, új profilt kreálnak, amiről tovább ontják rám a szidalmaikat.

Elképesztő emberek vannak, az pedig, hogy miket mondanak, sajnos sok esetben nem tűr nyomdafestéket. Sőt, most már ott tartunk, hogy azt a kedves hölgyet is elkezdték ócsárolni, aki rajongói oldalt készített nekem szeretetből” – mondta el a Ripostnak Balázs Klári.

„Néhányan a mai napig nem tudják elfogadni, hogy már negyven éve vagyok Gyuri felesége. Bizonyos nők azt állítják, elvettem a rajongóktól Gyurit

azzal, hogy hozzámentem feleségül, illetve olyat is mondtak már, hogy megkeserítik az életemet. Ez abszurdum! Szeretetben, boldogságban élünk immáron négy évtizede, miért fáj ez bárkinek?!”

Szerencsére azonban sokkal többen vannak azok, akik szeretik és támogatják az énekesnőt, ha pedig megjelenik egy-két mocskolódó hozzászólás, a hűséges követők rögtön megvédik a kedvencüket.

Ez a kép Korda György 81. születésnapján készült a házaspárról. Fotó: Hot!

„A rajongóink egy részével különösen szoros a kapcsolatunk. Van egy kemény mag, akik minden koncertünkre eljönnek, bárhol is vagyunk az országban. A közösségi oldalakon is rengeteg szeretetet kapunk, és bár a zaklatók miatt megfordult a fejemben, hogy letörlöm magunkat a Facebookról, végül úgy döntöttem, hogy nem teszem. Azzal ők nyernének, sokaknak viszont csalódást okoznék. Viszont nem tűrök tovább: két zaklatóm eredeti nevét konkrétan tudom, ezért úgy határoztam, hogy adok még egy esélyt, hogy leálljanak.

Ha továbbra is zaklatnak, akkor nem marad következmények nélkül a tettük, és feljelentést teszek ellenük a rendőrségen” – fogalmazott Balázs Klári.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában